MIMOVIĆ PROPUSTIO ŠANSU ZA POBEDU: Mnogo mi je žao što lopta nije završila u mreži…

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili su bodove 2:2 u duelu 24. kola Superlige Srbije.

Susret je obilovao šansama domaćina i izabranika Vladana Milojevića. Crno-beli su prekinuli petogodišnji post bez gola na Marakani u derbijima.

Jednu od prilika da donese pobedu, imao je Ognjen Mimović koji je pogodio prečku.

Tužni smo jer nismo osvojili tri boda. Igrali smo veoma dobro, ali nam je u pojedinim momentima nedostajala sreća. Idemo dalje po titulu. Ušao sam za nijansu “slabije” u duel. Pogrešio sam nekoliko dodavanja na početku, ali sam se brzo oslobodio pritiska. Zadovoljan sam lično mojom partijom. Izostao je pogodak, a ostaje žal za pogođenom prečkom. Iz mog ugla put lopte do prečke, pa do gol linije je trajao večno. Mnogo mi je žao što lopta nije završila u mreži. Spremam se pred svaku utakmicu identično, ne razmišljam previše da li ću igrati ili ne. Svi saigrači su me savetovali pred meč i pružili veliku podršku. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva, u opticaju je još 40 bodova. Srešćemo se sa večitim rivalom još jednom u plej-ofu, ništa još nije gotovo, rekao je on.

Zvezda narednog vikenda gostuje Radničkom iz Niša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arsenal je apsolutni vladar Londona (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala savladali su Totenhem sa 3-2, u derbiju Severnog Londona odigranom u sklopu 35. kola Premijer lige. Arsenal je...

POVEZANE OBJAVE