Obradović nakon Armanija ostao bez reči: Nemam pojma, stvarno ne znam

Košarkaši Partizana su poraženi od Olimpije iz Milana, a trener crno-belih Željko Obradović je bio izuzuzetno razočaran načinom na koji je njegov tim završio meč.

Bio je to 15. poraz u sezoni za crno-bele, koji uz 13 pobeda sada drže 11. poziciju na tabeli elitnog takmičenja.

– Bila je zanimljiva utakmica, sa velikim preokretima, dosta puta se menjao rezultat. Očigledno je da smo igrali sa velikom motivacijom, ali smo na kraju izgubili kao i mnogo puta ove godine. Poslednje lopte su bile važne, ali i neke druge stvari tokom prvog dela. Imali smo 13 napada više od protivnika i kada to ne materijalizuješ, da privedeš utakmicu kraju sa nekom pristojnom razlikom, onda ulaziš u neizvesnu završnicu gde je sve moguće, rekao je Obradović posle meča i dodao:

– Navijača mi je najžalije, došli su u fantastičnom broju da nas bodre. Poverenje prema na nama je neverovatno. Ostaje žal, propustili smo priliku.

Upitan je kako redukovati greške.

– Nemam pojma. Stvarno ne znam. U ovom trenutku, pričamo, radimo. To su detalji na kojima insistiram, to je najvažnija stvar u košarci. Kako će to da izgleda u budućnosti, ne znam, poručio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE