TRENER ZVEZDE SLAVI ROĐENDAN NA DERBIJU: Otkrio sa kakvim snagama će raspolagati!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se danas od 17 časova u 172. prvenstvenom Večitom derbiju, koji će biti odigran u sklopu 24. kola Superlige i odlučivaće o lideru na tabeli.

Domaćin je Crvena zvezda, čiji trener Vladan Milojević danas slavi rođendan, pa je jasno da bi pobeda u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala bila najlepši poklon.

Ja uvek imam zamerke. Mislim da idealno ne postoji, uvek može bolje. Sa druge strane, verujem u pozitivne stvari. Normalno je da pokušamo da ih napravimo da budu još bolje i da neke nedostatke ispravimo. To je fudbal – igra greške. Radimo na stvarima u koje igrači veruju i što sa stručnim štabom pripremam za svaku utakmicu posebno, izjavio je Milojević za TV “Arenasport” nepunih sat vremena pred utakmicu.

Kada je reč o igračkom kadru, poput kolege sa klupe Partizana, najavljuje da će moći da računa na sve fudbalere.

Ponosan sam jer su igrači pokazali veliku želju. Uradili su sve što je do njih da se oporave i u ovom trenutku mogu da računam na najjači sastav, nije ostavio dilemu trener Zvezde, koji je kratko prokomentarisao i današnjeg rivala.

Partizan je pokazao u ove četiri utakmice i tokom jesenje sezone da igra stabilno. Očekujem jednu dobru utakmicu, zaključio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE