MIJATOVIĆ PRED PARTIZAN: Sigurno će igrati na maksimalnom nivou

Košarkaši Borca sutra od 19 časova dočekuju Partizan u utakmici 22. kola regionalne ABA lige.

Utakmica protiv aktuelnog šampiona dolazi u veoma nezgodnom momentu, pošto su Čačani u nizu od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima, između ostalog i u Kupu od gradskog rivala Čačka 94.

Svoja očekivanja izneo je trener Borca Dejan Mijatović.

Smatram da je suvišno govoriti o Partizanu, jer njegova dela svedoče kakav je to tim. Uz Crvenu zvezdu, predstavlja glavnog favorita za osvajanje ABA lige. Posle jednog kriznog perioda, trenutno se nalazi u usponu forme. Igra na pravi način, što i rezultati pokazuju. Nema mesta sumnji, sigurno je da će igrati na maksimalnom nivou protiv nas, uveren je Mijatović, koji se dotakao i svog igračkog kadra i zdravstvenog biltena:

Srećom, polako izlazimo iz povreda. Doduše, u subotu je Čarapić na treningu u manjoj meri povredio tetivu, ali nije ništa opasno, tako da će gotovo sigurno nastupiti. Sve u svemu, konačno ćemo biti kompletni, otkrio je trener Borca.

Potom je govorio o protivničkom sastavu i istakao šta je potrebno kako bi njegova ekipa bila konkurentna.

Imamo motiv da odigramo dobru utakmicu. Kada igramo protiv silnih rivala, želimo da se pokažemo što bolje. Naspram sebe ćemo imati izuzetno snažnu ekipu, sa sjajnim šuterima na gotovo svim pozicijama. Moraćemo da odgovorimo na veliki pritisak. Takođe, biće potrebno da budemo odgovorni svih 40 minuta, rekao je iskusni strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE