NAKON SENZACIJE U EVROKUPU: Simonović efikasan u novoj pobedi Alimpijevićevog Bešiktaša

Košarkaši Bešiktaša završili su nedelju kako su je i počeli – trijumfalno.

Nakon velikog iznenađenja i eliminacije iz Evrokupa aktuelnog šampiona Gran Kanarije, crno-beli iz Istanbula savladali su danas u turskom prvenstvu Čegdaš Bodrumspor sa 96-90.

Iako je tim Dušana Alimpijevića imao +16 u drugoj četvrtini, drugo poluvreme je pripalo gostima, koji su čak uspeli da izjednače (89-89) u završnici, ali ne i da preokrenu.

Još jednu dobru partiju pružio je Marko Simonović, koji je u Bešiktašu na pozajmici iz Crvene zvezde, sa učinkom od 14 poena i 4 skoka.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je njegov saigrač iz reprezentacije Crne Gore Derik Nidam sa 18 poena, uz 4 asistencije i 2 uhvaćene lopte.

U poraženom sastavu je Voren upisao 26 poena, 4 asistencije i 3 skoka, a Duverioglu 16 poena i po 5 skokova i asistencija.

Bešiktaš se sa učinkom od 17 pobeda i 5 poraza nalazi na trećem mestu tabele, odmah iza evroligaškog dua Fenerbahčea i Efesa, koji su na učinku od po 19 pobeda i 3 poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdan Terzić čestitao šampionima: Najbolji kad je najteže!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije posle 8 godina pošto su u majstorici finala plej-ofa savladali Partizan...

POVEZANE OBJAVE