POSTIGAO GOL U DERBIJU: Kalulu imao važnu poruku za Grobare

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 sa Crvenom zvezdom u 172. večitom derbiju.

Uglavnom tokom meča bili u podređenom položaju. Izabranici Vladana Milojevića se ispromašivali.

Crno-beli su na Marakani preko Saldanje prekinuli petogodišnji post bez gola u gostima na derbiju. Strelac drugog gola bio je Aldo Kalulu nakon kontra napada.

Bio je ovo moj drugi derbi od kada sam došao. Bili smo dobri i pored toga što smo prvi primili gol, brzo smo reagovali i izjednačili pre kraja poluvremena. U drugom poluvremenu pokušali smo da napadnemo i to smo i uspeli. Ipak, nakon crvenog kartona, bilo je mnogo teže, ali dali smo srce i sve od sebe za Partizanov dres! Na kraju, odlazimo sa nerešenim rezultatom, imamo bod prednosti i moramo da ostanemo fokusirani na ono što je pred nama, rekao je Kalulu za klupski sajt.

Potom je govorio o podršci navijača:

Drago mi je da sam ih video u tolikom broju. Potrebni su nam jer smo sami protiv svih! Nadam se da će doći i na utakmice kod kuće. Moram da ponovim – potrebni su nam više nego ikada! Nastavljamo da idemo napred, gledamo u trofej, a ne one koji su iza nas!, zaključio je Partizanov ofanzivac.

Crno-beli već naredni meč igraju na svom stadionu kada dočekuju Napredak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE