Bivši predsednik Partizana: Ni Zvezda ništa ne zna, da se ne lažemo

Nekadašnji predsednik Partizana koji je osvojio šest titula u nizu, Dragan Đurić u razgovoru za MaxBet Sport je  poručio da su Partizan i Zvezda ekipe tankog kvaliteta i da crno-beli ne treba da se plaše ovakve Crvene zvezde.

– Nije bio loš derbi, bilo je zanimljivo jer su odbrane loše. Jasno je da Partizan nema tim i da Duljaj ne može sve sam. Ne pamtim da je Zvezda stvorila ovoliko šansi na jednom derbiju, dobro smo prošli, ali na kraju smo mogli i da pobedimo. Ni Zvezda ništa ne zna, da se ne lažemo. Partizan je jadan, tužan i ružan, ali ima bolje strance. Saldanja je igračina za onog Šerifa. Onakav gol bi svako dao, stoje tri igrača pored njega, niko ne skače. Zvezdini stranci su skuplji i plaćeni, Partizanovi nisu, izjavio je Đurić za MaxBet Sport.

Nekadašnji funkcioner kluba iz Humske zapazio je probleme u Partizanovoj odbrani i pohvalio golmana Aleksandra Jovanovića.

– Morao je da vadi onog Aranđela na poluvremenu, ali nema ni Duljaj mnogo iskustva. Golman je dobar, ne znam da li plod sreće ili znanja, ali svaka mu čast, rekao je Đurić za pomenuti portal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE