BOMBA SA ČIZME: Miro Klose preuzima klupu italijanskog giganta?!

Lacio je danas ostao bez trenera pošto je Mauricio Sari podneo ostavku na mesto trenera posle nešto više dve i po godine na klupi Rimljana.

Tako nešto se moglo i naslutiti pošto je italijanski trener više puta isticao nezadovljstvo kako je klub radio u prelaznom roku i da se žalio da nema dovoljno kvalitetnih igrača.

Sada u italijanskim medijima traje licitacija ko će zameniti Sarija. Figuriraju tri imena, a posebno se nameće jedno.

Skaj Sport piše da je klub kontaktirao legendarnog bivšeg igrača, Miroslava Klosea, koji je bez posla pošto se rastao sa austrijskim Altahom.

Drugo je Tomazo Roki. Nekadašnji centarfor Lacija je trener u mlađim kategorijama kluba i čini se kao najlakše prelazno rešenje u ovom trenutku.

Kao treće rešenje pominje se Igor Tudor, koji je bez posla pošto je napustio Marsej na kraju prošle sezone. Sa uspehom je radio u Veroni, a i Marsej je vodio do trećeg mesta i kvalifikacija u Ligu šampiona. Bio je pominjan kao rešenje za trenera Napolija, ali nije došlo do dogovora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE