Đoković nakon poraza: Evo šta je izjavio srpski teniser

Najolji teniser sveta, Novak Đoković završio je učešće na Mastersu u Indijan Velsu. Đoković je izgubio od 123. tenisera sveta Luke Nardija sa 4:6, 6:3, 3:6.

Nakon meča svoje utiske izneo je srpski teniser Novak Đoković.

Bilo je ovo moje vrlo loše izdanje. Nemam titulu u 2024. godini i to je stvar na koju nisam navikao. Međutim, i to je deo sporta. Moram da prihvatim ovu činjenicu i da nastavim dalje. Na poslednjih nekoliko turnira nisam na svom nivou, potreban mi je trofej da se vratim na staru stazu i prekinem negativan ciklus, istakao je Đoković i dodao:

– Čestitam Luki, pogotovo je u trećem setu bio odličan. Nisam znao mnogo o njemu, ali gledao sam kako igra. Sjajan je iz forhenda sa osnovne linije. Veoma je talentovan. Ušao je u glavni žreb kao “srećni gubitnik” i nije imao šta da izgubi. Zasluženo je slavio. Ja sam neprijatno iznenađen svojom igrom, bilo je zaista, zaista loše. Pravio sam užasne greške, igrao defanzivan tenis, nisam bio dovoljno na lopti. Morao sam mnogo bolje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO JE MOJ KLUB: Potpisan novi ugovor, crno-beli se podsetili snažne poruke Obradovića (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan već je obavio veoma važan posao pred narednu sezonu. Željko Obradović biće i u naredne dve godine...

POVEZANE OBJAVE