Duljaj pred Napredak: Evo šta je izjavio trener Partizana

U okviru 25. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana na svom terenu dočekuju Napredak iz Kruševca. Utakmica je na programu u sredu od 16:55.

Crno-beli su lideri šampionata sa 60 bodova, dok je Napredak deseti sa 29 osvojenih bodova. Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener Partizana Igor Duljaj.

-Pred nama su veliki problemi – Saldanja i Zahid su van stroja. Pod znakom pitanje je Marković. Prvi neće biti u protokolu, jedva je odigrao derbi, Zahid duže vreme vuće problemi. Suspendovan je i Severina, veliku posekotonu zaradio je i Kovačević. Ostaje konačna reč doktora! Nikad neću tražiti neko da igra na silu. Protiv Crvene zvezde igrači su hteli na teren, nisu to bile ozbiljnije povrede, ali poput Zahida i Saldanje tražili su izmene tokom utakmice, saopštio je Duljaj.

O timu iz Kruševca Duljaj je rekao…

-Predstoji nam jedna od najtežih utakmica. Osvojili bod na našem stadionu, iskusan stručnjak Vladimir Gaćinović beležio je odlične rezultate – Spartaku, posebno Novom Pazaru, sada Napretku. Ogromno iskustvo ima i kao mlađi kolega ne bih se usudio da pričam o nadmudrivanju s moje strane. Partizanov cilj ostaje isti!, rekao je Duljaj i dodao:

-Znam i da Kruševljani imaju problema. Mladom štoperu Đekoviću želim da se što pre oporavi, bio je na oku Partizana. Ubeđen sam da će igrati protiv Partizana i igrači sa tri žuta kartona, Kruševjanima su potrebni bodovi, naša ekipa poseban je motiv i to je legitimno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon remija: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Vojvodine i Zvezde odigrali su nerešeno u Novom Sadu u okviru 32. kola Superlige Srbije, a rezultat...

POVEZANE OBJAVE