Javor gurnuo Radnik ka provaliji, Vojvodina nosi bodove iz Beograda (VIDEO)

Završene su i preostale dve utakmice današnjeg programa 25. kola Superlige Srbije, a pobede su slavili Javor i Vojvodina.

Javor je na svom stadionu, natopljenom usled kišnih uslova, bio bolji od Radnika iz Surdulice sa 2-1, i tako protivniku dodatno pogoršao ionako veoma nezavidnu situaciju.

Na poluvremenu je domaćin vodio sa 2-0, posle golova Luke Gojkovića u 4. i Lazara Micića u 33. minutu.

Na 2-1 je smanjio Mihailo Oreščanin u 83. minutu, kada je zahvatio volej nakon izvedenog kornera, ali gosti nisu uspeli da dođu makar do boda.

Radnik je ubedljivo poslednji sa sa samo 14 osvojenih bodova, šest manje od Železničara i sedam od niškog Radničkog. Javor je na 12. poziciji sa 25 bodova.

Vojvodina nastavlja borbu za plasman u evropska takmičenja. Danas je na stadionu Voždovca na krovu tržnog centra savladala IMT sa 3-1.

Gosti iz Novog Sada poveli su već u 10. minutu zahvaljujući autogolu Zarije Lumbulića. Kejleb Zadi se najviše istakao na utakmici sa dva svoja gola, u 59. i drugom minutu zaustavnog vremena.

U međuvremenu je Miloš Luković, koji igra za IMT do kraja sezone nakon velikog transfera u Strazbur, u 83. minutu smanjio na 2-1.

Stara Dama iz Novog Sada je na šestom mestu tabele Superlige sa 37 osvojenih bodova, dok IMT drži 13. poziciju sa 24 boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Luka Dončić povređen: Nije dobro..

Najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić na konferenciji za medije rekao je da je igrao povređen meč protiv Klipersa, koji...

POVEZANE OBJAVE