LŠ: Barselona izbacila Napoli posle dva brza gola na početku (VIDEO)

Fudbaleri Barselone plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u revanšu na svom terenu savladali Napoli sa 3-1. Duel u Napulju je prethodno završen rezultatom 1-1.

Arsenal nakon penala do četvrtfinala Lige šampiona! (VIDEO)

Posle dva ekspresno postignuta gola Barselona je već u 17. minutu vodila sa 2-0, ostvarivši tako veliku prednost koja je donosila prolaz u narednu rundu, nakon što je duel u Napulju završen nerešenim rezultatom 1-1.

Prvo je mladi Femrin Loptez u 15. minutu bio na pravom mestu i sa desetak metara savladao Mereta, nakon što ga je Rafinja odlično proigrao i ostavio bez čuvara.

Posle brze kontre dva minuta kasnije Rafinja je propustio priliku da postigne i gol, pošto je zatresao stativu, ali se lopta odbila do Žoaa Kansela, kome nije bilo teško da smesti loptu u mrežu za 2-0.

Nepunih 15 minuta kasnije, međutim, neizvesnost u ovaj dvomeč uneo je ponovo Rahmani, koji je u 30. minutu smanjio na 2-1, odnosno 3-1 u ukupnom rezultatu. Gol je bio veoma sličan prvom golu domaćina na ovom susretu, pošto je takođe sa desne strane Marko Politano ostavio strelca gola samog na desetak metara.

Dileme je otklonio Levandovski u 83. minutu, kada je samo krunisao uigranu akciju svog tima nakon dodavanja Serhi Roberta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedović pred Megu: ” Očekuje nas jako težak posao”

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige. Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović. -Mega nas...

POVEZANE OBJAVE