Milojević pred Radnički: Dragović dobro, Kanga će da igra!

Posle sjajno odigranog 172. “Večitog derbija”, ali i nerešenog rezultata koji im nije odgovarao, fudbaleri Crvene zvezde gostuju Radničkom u Nišu.

Nišlije su ostale bez trenera, pošto je Nikola Trajković podneo ostavku, a trener crveno-belih iz Beograda Vladan Milojević ističe da gleda samo svoj tim.

– Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu, počeo je Milojević.

U poslednje vreme tim su zadesile povrede igrača. Pozitivne vesti su tu kad je u pitanju Dragović, ali ne i Lučić.

– Prve prognoze su pozitivne za Dragovića. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić… Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro.

Kanga će biti u konkurenciji za tim.

– Prema zvaničnim podacima FSS-a – Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog.

Govorio je Milojević i o mladim igračima. 

– Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu,  podvukao je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj o odlasku: Partizan je iznad svih nas, zvao me je Vazura

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je na konferenciji za medije pred meč protiv TSC-a i o svojoj sudbini na...

POVEZANE OBJAVE