Obradović pred Barselonu: Imaju stravičan kvalitet, da ostanemo u borbi za plej-in

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrolige putovati u Barselonu gde će u duelu sa slavnim katalonskim klubom pokušati da dođu do pobede vredne doigravanja.

Trener Željko Obradović je istakao da će imati kompletan sastav u “Blaugrani”, a da će njegovi izabranici morati da odigraju izvanredno kako bi došli do pobede.

Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet i igra veoma dobro ove godine. Sigurno su među glavnim favoritima za Fajnal-for i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige kada smo sa njima igrali utakmicu ništa se bitno nije promenilo. Ponavljam, imaju stravičan kvalitet i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica ako želimo da pobedimo, rekao je Obradović.

Pobeda će mnogo značiti u borbi za plej-in.

Nema razloga da se bavimo kalkulacijama. Treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda od pet poslednjih utakmica četiri igramo kod kuće. Treba ići iz utakmice u utakmicu, posle Barselone ide duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikada nije dobro. Imaćemo jasniju sliku situacije tamo pred kraj, ali potrebno je probati i boriti se ostati u igri do kraja za plej-in, završio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković oduševio decu svojim performansom (VIDEO)

Novak Đoković se na hrvatskom primorju pripremao za narednim masters u Rimu. On se sada iz Dubrovnika preselio u...

POVEZANE OBJAVE