TRODNEVNI FUDBALSKI SPEKTAKL U MERIDIANU: Preuzmi bonus za online klađenje i odigraj tiket vredan miliona!

Naš tiket – tvoj bonus!

Pred nama je nova šampinska nedelja, a naredna tri dana rezervisana su za elitna takmičenja u fudbalu.

Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija – sve to nas očekuje ove nedelje, a to je ujednoi znak da je vreme za online klađenje i sastavljanje tiketa koji vam mogu doneti milione!

Osmina finala Lige šampiona nam već večeras donosi dva uzbudljiva duela, snage će odmeriti Barselona i Napoli, kao i Arsenal i Porto, a podjednako interesantno biće i u sredu kada će se sastati Atletiko Madrid i Inter, te Borusija Dortmund i PSV.

Pravi fudbalski spektakl možemo da očekujemo i u četvrtak jer je pred nama „gomila“ utakmica dva takmičenja – Lige Evrope i Lige konferencija.

U to ime – sportska kladionica Meridian pripremila je fantastične uslove za online klađenje za sve ljubitelje fudbala, koji podrazumevaju najveće kvote, široku ponudu igara, kao i mnošstvo bonusa!

Za početak, ukoliko se sada registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, na vaš račun će stići čak 4.000 dinara bonusa dobrodošlice i to POTPUNO BESPLATNO! Šta to znači? Znači da nije potrebno da deponujete svoj novac, možete se ludo zabaviti i odigrati bezbroj kombinacija uz pomoć bonusa!

Dovoljno je da kreirate i verifikujete nalog, a onda vas Meridian časti sa 4.000 dinara bonusa. Kako možete da iskoristite bonus?

Pa, kao što smo rekli – pred nama su uzbudljivi fudbalski dani i zato evo nekoliko predloga za klađenje:

Barselona – Napoli 1.80 4.20,

Atletiko Madrid – Inter 2.85 2.55,

Viljareal – Marsej 2.25 2.90,

Slavia Prag – Milan 3.10 2.20,

PAOK – Dinamo 1.80 4.40,

Kompletnu ponudu za online klađenje na fudbalske mečeve možete pogledati OVDE, i uveriti se da su u Meridianu zaista najveće kvote!

Spremni dočekajte početak fudbalskog spektakla – kladite se u najboljoj kladionici u regionu!

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu – instalirajte Meridian aplikaciju u samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili IOS uređaj – OVDE vas čeka aplikacija koju morate imati!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VODIO REAL DO TRIJUMFA: Kampaco MVP drugih utakmica u PO (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. I u drugoj utakmici pred svojim...

POVEZANE OBJAVE