Atletiko Madrid u četvrtfinalu Lige šampiona, Jan Oblak junak meča (VIDEO)

Poslednji učesnik četvrtfinala Lige šampiona je Atletiko Madrid koji je nakon penala savladao Inter iz Milana, a na kraju je bilo 3:2 za domaći tim.

U prvom meču u Milanu rezultat je bio 1:0 za Inter.

Inter je u 33. minutu dodatno uvećao tu svoju prednost, vodećim pogotkom koji je postigao Dimarko posle brzog napada gostiju i na asistenciju Barele sa leve strane – 0:1.

Samo dva minuta kasnije Grizman je vratio nadu Atletiku u prolaz u četvrtfinale. Francuski napadač je iskoristio kiks odbrane Intera posle jedne dubinske lopte u kazneni prostor,i rutinski savladao golmana za 1:1.

Ređale su se prilike, a Atletiko je u 87. preokrenuo meč u svoju korist. Dobra lopta Kokea koji je proigrao Depaja, a Holanđanin je loptu poslao u donji desni ugao gola Intera, čime je svom timu doneo izjednačenje u ukupnom rezultatu.

Tako da je meč otišao u produžetke, a kasnije je pobednik odlučen nakon penala gde je apsolutni junak bio golman Madriđana Jan Oblak koji je odbranio dva penala, dok je Lautaro na kraju promašio i postao tragičar svog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost objavila važnu informaciju pred meč sa Partizanom!

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da u subotu počinje prodaja ulaznica za drugi meč polufinala ABA lige. Prvi meč u...

POVEZANE OBJAVE