Doužer: Imamo mnogo stvari koje možemo da popravimo

Košarkaši Partizana u četvrtak gostuju ekipi Barselone, plejmejker crno-belih Pi Džej- Doužer je izneo očekivanja pred ovaj meč.

– Biće teška utakmica. Imaju dobar tim, kao što si rekao. Moramo da se pobrinemo da se fokusiramo na ono što moramo da uradimo i da se pobrinemo za ono o čemu moramo da se pobrinemo.

U prvom susretu dve ekipe je slavila Barselona, pa je Doužer mogao da se uveri u kvalitete protivnika.

– Samo gledam film ponovo na utakmici. Mislim da smo uradili mnogo dobrih stvari. Imamo mnogo stvari koje možemo da popravimo. Samo pokušaj da popraviš one stvari koje moramo da popravimo. Kao što si rekao, to je bilo davno. Mi smo drugi tim. Oni su drugi tim. Biće drugačija utakmica.

Pričao je o svom napretku u Evropi.

– Uživam u vremenu koje provodim ovde. Učim svaki dan. Pokušavam da napravim ispravke koje trebam da napravim u svojoj igri. Da se bolje uklopim ovde. I uzmem sve što god mogu od toga. Definitivno je sjajno iskustvo. Blagosloven sam što sam imao priliku da pokušam i iskoristim sve najbolje od toga.

Dotakao se saradnje sa Željkom Obradovićem.

– To je samo drugačiji stil igre. Drugačiji stil kulture. Mislim da ima puno razlika u igri ovde. Bez obzira da li je između igrača, trenera, organizacije. Samo takve stvari. Ali kao što rekoh, to je iskustvo koje ne bih menjao.

Imao je tokom karijere dosta problema sa povredama, što je usporilo njegovu NBA karijeru.

– Osećam se dobro. Idem dan po dan. Pokušavam da uradim ono što moram da održim svoje telo u formi. I zdravo. Hvala Bogu, uspeo sam da uradim to ove sezone. Pokušajmo da to nastavimo do kraja sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost objavila važnu informaciju pred meč sa Partizanom!

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da u subotu počinje prodaja ulaznica za drugi meč polufinala ABA lige. Prvi meč u...

POVEZANE OBJAVE