HANGA PRED MAKABI: Navijači ne zaslužuju da odustanemo!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u 29. kolu Evrolige dočekuju Makabi.

Crveno-beli su na skoru 10-18 i praktično su izgubili sve šanse da se domognu plej-ina.

Osim trenera Janisa Sferopulosa od prvotimaca se oglasio pred susret i Adam Hanga:

Igramo protiv Makabija, tima koji smo pobedili u prvoj rundi. Očigledno znamo u kojoj smo mi situaciji. Imamo četiri poraza zaredom, želimo da se vratimo na pobednički kolosek. Naš fokus je na tome da se upoznajemo malo bolje, da unapredimo svoju igru  u napadu. Kao što sam rekao, od samog početka sezone, utakmice su nam bitne, nevažno za to da li nam menja sezonu ili ne. Igraćemo pred našim navijačima i želimo ovu pobedu i da nastavimo da napredujemo. Energija, uvek nam je potrebna. Cele sezone su nas podržali i nadamo se da će nas sutra podržati. I kao što sam rekao, nećemo odustati. Nemamo mnogo šansi u Evroligi, ostalo nam je još šest utakmica. I od svih tih šest utakmica, koje su nam ostale, četiri su kod kuće. I ne želimo da odustanemo. Ne zaslužujemo to, navijači ne zaslužuju to. Želimo da se borimo do kraja bez obzira da li postoje opcije ili ne da odemo u plej-of, rekao je mađarski internacionalac.

Zvezda je kao nominalni gost u hali “Aleksandar Nikolić” pobedila Makabi 98:92. Novi meč na programu je sutra u Štark Areni od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE