Miličić o večitima: Bez dobre Zvezde nema dobrog Partizana i suprotno

Nekadašnji reprezentativac Srbije Darko Miličić bio je gost u podkastu “Jao Mile” i tom prilikom pričao o aktuelnim dešavanjima u srpskoj košarci.

Slabo pratim, ponekad pogledam Zvezdu kad igra, deca vole da pogledaju pa sa njima pratim. Ako ćeš da me pitaš nešto, nemoj, našalio se Miličić i nastavio:

– Što se tiče Zvezde pratim, pa ja sam u Skupštini, brate! Pričamo o trenutnoj situaciji koja jeste, bavimo se i lepim i ružnim stvarima. Bili smo na Skupštini kad je bila kriza, svako je imao nešto da pita, dobijeni su odgovori i otišli smo složni što je najbitnije. Posle smo dobili i Partizan pa je to bio oporavak.

Miličić je prokomentarisao i Zvezdinu transfer politiku proteklog leta i dovođenje igrača.

– Milan Dozet je posvećen, znam da je pošten momak. Ne može da se zamera ljudima na greškama kad su dobronamerne, svi grešimo, nema ko ne greši. Sigurno sve što je dovedeno, dovedeno je iz najbolje namere, iz želje da Zvezda bude bolja, pa šta. I ovi su mene doveli kao drugog pika, pa se još oporavljaju, ne kukaju. Nema šta, meni je drago, istakao je Miličić i dodao:

– Jesam Zvezdaš ali nisam napaćen toliko, ja volim što imamo dva kluba u Evroligi, voleo bih da tako i ostane, zato što bez dobre Zvezde nema dobrog Partizana i suprotno. Ja bih voleo da to tako ostane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TO BI BILO NEVEROVATNO: Grin se oglasio o spajanju oca i sina Džejmsa u Lejkersima

Košarkaši LA Lejkersa izgubili su 4:1 u prvoj rundi NBA plej-ofa protiv Denvera. Sada se mogu posvetiti potezima nakon završene...

POVEZANE OBJAVE