Radnički Niš – Crvena zvezda: Tim iz Niša bez celog stručnog štaba i nekoliko igrača dočekuje crveno-bele

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 25. kola Superlige Srbije gostuju u Nišu ekipi Radničkom.

U prošlom kolu Zvezda je odigrala nerešeno sa Partizanom 2:2, i trenutno je drugoplasirana ekipa na tabeli, dok je tim iz Niša poražen od Železničara rezultatom 3:2. Tim iz Niša je nakon duela sa Železničarom ostao bez šefa stručnog štaba, jer je Nikola Trajković odlučio da se povuče sa te funkcije. Na meču protiv Železničara crvene kartone dobili su Trajkovićevi pomoćnici Vladimir Đorđević i Dušan Đokić, zbog isključenja nemaju pravo danas da budu na klupi Radničkog.

-Zbog žutih kartona pauziraće Mesarović i Vanja Ilić. U igračkom kadru smo slabiji za Edmunda Ada koji protiv Crvene zvezde nema pravo nastupa, a na manje povrede posle meča u Pančevu žalili su se Petrović i Stajić. Ne pominjem vam Čolovića, Stojanovića i Freja, već duže su van stroja. Videćemo, najspremniji će na teren, rekao je pomoćni trener Radničkog Vladimir Đorđević.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog na programu je od 19 časova, a direktan prenos možete gledati na kanalu Arena Premium 1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE