VREME JE ZA VELIKU POBEDU: REGISTRUJ SE I ODMAH PREUZMI 4.000 DINARA!

Meridian još jednom predstavlja akciju za novajlije – odmah nakon REGISTRACIJE osvajaš 4.000 DINARA koje ti stoje na raspolaganju za slot i sport zabavu!

Epitet MESTA NAJBOLJE ZABAVE Meridian sa pravom nosi dugi niz godina. U prilog tome govori veliki broj promocija koji stoji na raspolaganju najrazličitijim tipovima igrača, ali ono što se posebno izdvaja svakako je bonus bez depozita!

Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. Spremno je specijalno iznenađenje ekskluzivno za novajlije – par trenutaka nakon REGISTRACIJE biće vam uplaćeno 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre, kao i za sportske tikete!

Meridian u svojoj ponudi ima preko 2.000 najpopularnijih naslova u oblasti slot igara na globalnom nivou. Za koju god igru da se opredelite nema greške, sigurni smo da ćete uživati u online zabavi i više nego uzbudljivom svetu slot igara!

Ono što će vas posebno oduševiti jesu slotovi provajdera Expanse Studios koji poseduju PROGRESIVNE DŽEKPOTOVE. A, stigla je i dugo očekivana hit igra Super Heli! Ukoliko ona bude vaš izbor možete se pridružiti akciji PRELETI BEOGRAD! Pobednici ove avanture osvajaju LET HELIKOPTEROM I TANDEM SKOK IZ AVIONA!

Sada je jasno da vam dodatna motivacija nije potrebna! Postanite deo MESTA NAJBOLJE ZABAVE i pridružite se listi naših MILIONERA!

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu – instalirajte Meridian aplikaciju u samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili iOS uređaj – OVDE vas čeka aplikacija koju morate imati!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE