ZABAVA VREDNA MILIONA: Preuzmi deo nagradnog fonda od čak 1.200.000 DINARA!

U saradnji sa provajderom Expanse Studios Meridian pokreće KEŠ MANIU!

Da li ste ikada uživali u magičnoj slot avanturi koja donosi MILIONSKI NAGRADNI FOND? Ukoliko niste, sada vam se pruža idealna prilika za to.

U toku je EXPANSE KEŠ MANIA u Meridianu, postanite njen deo i osvojite milione!

Takmičenje se održava na slotovima popularnog provajdera Expanse Studios. Potrebno je samo da podesite svoje uloge na bar 20 DINARA po spinu i možete osvojiti deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Zavrtelo vam se u glavi od ove cifre? Evo kako do vrhunskih nagrada: na svakih 100 DINARA uloga igrajući Expanse Studios slotove osvajate dva poena koji vam donose napredak na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Ukupan nagradni fond će podeliti 50 najboljih igrača na listi. Najbolji među najboljima osvaja nestvarnu cifru: 510.000 DINARA!

Promocija traje sve do 29. marta, a nagrade se igračima uplaćuju odmah nakon završetka turnitra.

Vreme je da započnete svoju keš avanturu, samo u Meridianu!

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽELI GA I BUNDESLIGAŠ: Zvezda naciljala još jednog povratnika?

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju protiv Vojvodine u Superligi Srbije. Trenutno imaju 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Očekuje...

POVEZANE OBJAVE