DOŽIVI NEZABORAVNO ISKUSTVO UZ MERIDIAN: Evo kako da osvojiš kartu za EURO i to BESPLATNO!

Kladi se u Meridianu i putuj u Nemačku!

Prema propozicijama UEFA, još danas imate priliku da dođete do karata za EURO u Nemačkoj, koji će se održati za nekoliko meseci, ali – imamo sjajne vestu za vas!

Ne morate se mučiti, ni „juriti“ termin, možete gotovo besplatno doći do karte za Nemačku i to VIP KARTE!

Pitate se kako? Vrlo jednostavno i veoma zanimljivo – Meridian je razvio novo takmičenje „Odigraj, pa za Orlove uživo navijaj“ i pozvao sve ljubitelje fudbala da se upuste u novu avanturu i obezbede sebi mesto na jednoj od najvećih sportskih smotri u Evropi.

Ne sumnjamo da će Piksijevi „Orlovi“ spremni i silno motivisani doći u Nemačku, ali sigurni smo da im je podrška naših navijača preko potrebna i zato je važno da se i ti nađeš na tribinama „Alijans arene“. Kao što smo rekli na početku, do karte možeš doći gotovo besplatno, a evo i kako:

1. Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmi bonus dobrodošlice od 4.000 dinara

2. Uplati depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara

3. Odigraj sportski tiket koji sadrži barem tri para, sa minimalnom kvotom po paru 1.35 i sa minimalnom uplatom od 200 dinara

4. Ukoliko je tvoj tiket dobitan – u igri si za kartu za EURO

Ukoliko budeš među srećnim dobitnicima, čeka te karta, let i smeštaj za utakmicu Srbije protiv Danske, koja će se odigrati 25. juna na „Alijans areni“.

Proglašenje pobednika biće 16. marta, tako da požuri – još malo vremena je ostalo da čekiraš svoju kartu za Nemačku!

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu – instalirajte Meridian aplikaciju u samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili iOS uređaj – OVDE vas čeka aplikacija koju morate imati!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROMENE U ZVEZDI: Glazer odlazi, vraća se Borjan i stiže još jedan golman iz Superlige!?

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Vojvodini od 17:30 u drugom kolu plej-ofa. Sa njima će igrati finale kupa, dok će...

POVEZANE OBJAVE