“Evroligu gledam zbog Zvezde, nažalost ovo nije bila dobra sezona za nas”

Centar Čikago Bulsa Nikola Vučević nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde. On je u razgovoru za portal “Amerikanos 24” upitan da komentariše predstojeći derbi Olimpijakosa i Panatinaikosa, a pritom je govorio i o sezoni kluba voli.

Ako budem u prilici, sigurno ću ga pogledati grčki derbi. To je odlična utakmica. Naravno, to je izuzetno važno i za navijače u Srbiji, navijači Crvene zvezde i Partizana to takođe prate. Biće zabavno. Naravno, biću uz Olimpijakos, nadam se da razumete i zašto, moram da navijam za njih. U takvim utakmicama, ko god da je favorit, nikad se ne zna ko će pobediti, rekao je Vučević.

On je potom prokementarisao sezonu Zvezde u Evroligi.

Pratim Evroligu mnogo. Ekipa koju najviše gledam jeste Crvena zvezda jer sam njen navijač. Nažalost, ovo nije bila sjajna sezona za nas, zvuči grubo ali je tako. Sezona u Evroligi generalno je zanimljiva.

O šansama ko će na kraju biti prvi.

Očigledno je da Real Madrid igra odlično cele sezone. Vidim ih na fajnal-foru. Mislim da bi i Fenerbahče mogao da se plasira. Igrali su dobro. Barselona ima dobar tim, imali su uspone i padove, ali mislim da imaju šansu. I možda Monako kao četvrti. Igraju prilično dobro. Tu su i Olimpijakos, Panatinaikos, Virtus… i oni igraju sjajno, završio je sjajni NBA centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE