Kataš nakon pobede nad Zvezdom: Sudbina je tako htela

Crvena zvezda je izgubila od Makabija na svom terenu, a rezultat je bio 84:80 u korist izraelskog kluba.

Trener Makabija Oded Kataš je izneo utiske posle pobede nad Crvenom zvezdom.

Makabi se nalazi na osmom mestu sa 16 pobeda i 13 poraza, dok je Crvena zvezda na 16. poziciji sa skorom 10-19.

– Dva različita poluvremena, veoma teška utakmica. U prvoj utakmici protiv Crvene zvezde smo imali tešak duel, tradicionalno nismo uspeli 10 godina da ostvarimo pobedu ovde. Prvo poluvreme je bilo veoma loše, ali na poluvremenu smo pričali da moramo da budemo odlični da bi se vratili u meč. Da igramo našim stilom, da igramo agresivno i da budemo konstantni. Pokazali smo karakter, bila je veoma bitna pobeda za naš konačan cilj plej-of Evrolige. Nije lako da se vratiš od -16, ali uspeli smo. Sudbina je tako htela, isto tako smo izgubili od Partizana sa +24, rekao je Kataš.

– Nisu nam pomogli. Mi smo dobro odgovorili na Zvezdinu igru. Ovo je košarka, vidimo rezultat. Čestitam Zvezdi, mislim da su igrali dobro bez ključnih igrača. Poštujem Janisa i njegov stručni štab. To je i uticalo na Zvezdu u drugom polureemnu. Našli smo balans u napadu i odbrani, odlično drugo poluvreme bilo je dobro za nas.

Koliko čitava situacija utiče na Makabi?

– Najvažnija je situacija koja vlada u našoj zemlji mimo košarke i šta se dešava na terenu. To sve otiče na nas Evroliga je teško takmičenje. Naš cilj je da uđemo u plej-of, rekao je Kataš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE