Pavlović se oglasio: Hvala FSS, jedva čekam da zaigram za Nemačku

Aleksandar Pavlović, talentovani fudbaler Bajerna iz minhena, našao se u žiži javnosti pošto je mogao da bira između Nemačke i Srbije za koju će reprezentaciju nastupati.

na kraju je odlučio da to bude Nemačka, a povodom toga se obratio javnosti i zahvalio FSS što su uložili napor da postane deo “Orlova”.

Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno, napisao je Pavlović i dodao:

Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ivanić: Najbolji smo, hvala navijačima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 2:0 čime su osvojili Kup Srbije. Jedan od junaka ovog meča je...

POVEZANE OBJAVE