ĐOKOVIĆ ORGANIZUJE TENISKI OL-STAR: Već načinjen bitan korak, a poznato je i gde će se održati

Srpski teniser Novak Đoković poražen je već u trećem kolu Indijan Velsa ove godine, ali je povratak u SAD iskoristio i da se zabavi gledajući zemljaka Nikolu Jokića protiv Lejkersa, ali izgleda i da razmotri organizaciju potencijalno velikog teniskog spektakla.

O tome je u podkastu koji vodi bivši broj 1 Endi Rodik govorio Džon Verhajm, koji je radio intervju sa Novakom, a sada je otkrio da naš teniser ima nameru da organizuje teniski Ol-star u Americi.

Svi žele teniski ol-star meč, zar ne? Takmičenje u veštinama, muškarci, žene, sve – da slavimo svoj sport. Znate li koje bi bilo dobro vreme za to? Neposredno pre Indijan Velsa. Svi su srećni, došli su na jug Kalifornije. Čuo sam da se Novak baš zainteresovao za to. Nije ovo samo kao: “Hej, trebalo bi da imamo ol-star meč!” Postoji i logo, neko mi je pokazao, traži se već i zdanje gde će se održati, u Los Anđelesu, otkrio je Verthajm.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE