Džajić govorio o odbijanju Svilara da igra za Srbiju

Mile Svilar je konačno dobio šansu u Romi koju je odmah iskoristio i postao junak Vučice u Ligi Evrope, pošto su ostvarili plasman u osminu finala na penalima.

Odmah nakon toga pojavile su se informacije da ga Belgija, za čije mlađe kategorije je nastupao ranije, ponovo želi iako je upisao nastup za srpsku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Katara.

U tome su uspeli da ubede čuvara mreže Vučice, pošto je odbio poziv slektora Stojkovića za predstojeće mečeve protiv Rusije i Kipra, ali mu je planove pokvarila FIFA koja je spustila rampu na njegov povratak u Belgiju jer je imao preko 21 godine kada je nastupio za srpsku reprezentaciju.

Čitavu situaciju prokomentarisao je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

To je jednostavno bila njegova odluka. Ja to ne opravdavam, ali činjenica je da je on dugo godina živeo u inostranstvu. Nije to goruće pitanje za našu reprezentaciju, imamo mi dovoljno dobrih golmana. On je tako odlučio, videćemo kako će biti u budućnosti. Mislim da naša reprezentacija nema razloga da tuguje zbog toga što se desilo, jer imamo dobre golmane, izjavio je Džajić, a preneo Tanjug.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović posle Budućnosti: Suština je da je 1:0, odbrana dobra, skok mora da se popravi

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u prvom meču polufinala plej-ofa. Sigurno su igrali crno-beli 38 minuta, ali su pred sam...

POVEZANE OBJAVE