Izašao na odmoru da odvede Borac u polufinale i postane heroj grada: Mladom fudbaleru priređen doček u školi (FOTO)

Fudbaleri banjalučkog Borca plasirali su se prekjuče u polufinale Kupa Bih, pobedom od 2-1 u gostima protiv nekadašnjeg šampiona Jugoslavije i višestrukog šampiona BiH Sarajeva. Prethodno su u prvom duelu remizirali bez golova.

U heroja Borca izrastao je mladi Stefan Marčetić, koji je rešio ovaj duel golovima u 23. i 61. minutu.

Pored toga što je heroj kluba i grada, isti status ima i u svojoj Politehničkoj školi, gde su mu drugovi odali priznanje, priredivši mu iznenađenje u jutarnjoj smeni.

On je prošao kroz špalir, praćen aplauzom, a dobio je i tortu za blistavu partiju na utakmici koju će pamtiti ne samo ovaj mladi fudbaler, već i mnogi navijači ovog tima.

Svaka im čast. Iznenadili su me i nisam uopšte očekivao da će me dočekati. Hvala od srca mojim školskim drugarima, razrednom Jovi Slijepčeviću, svim nastavnicima i direktorki Saneli Praštalo. Hvala im na dočeku, ali i na tome što su mi velika podrška i što imaju razumevanja za moje fudbalske obaveze. Sada ću morati da im se odužim sa novim golovima, ali i sa dobrim ocenama u dnevniku, rekao je Marčetić za klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE