Odlične vesti za Belgijance nakon odluke FIFA o Svilaru

Nakon što se Mile Svilar ustalio među stativama gola Rome i postao junak ovog tima, iz Belgije su ponovo krenuli u ofanzivu i gotovo uspeli da ga “preotmu” od reprezentacije Srbije.

Svilar je odbio poziv našeg selektora za predstojeće okupljanje i izrazio želju da obuče dres Belgije, ali to ipak nije bilo moguće.

Belgijancima je ovaj golman bio potreban usled situacije sa Tobo Kurtoom, koji je pokidao prednji ukršteni ligament kolena pred početak sezone, pa se prognozoralo da se neće ni vraćati na teren tokom iste.

Ipak, stigle su dobre vesti kada je reč o belgijskom čuvaru mreže, koje je doneo trener Reala Karlo Anćeloti nakon žreba za četvrtfinale Lige šampiona, na kom su izvukli branioca trofeja Mančester Siti.

Italijasnki stručnjak je otkrio da očekuje da će Kurtou, ali i Edera Militaa, koji je doživeo sličnu povredu samo tri dana kasnije, imati na raspolaganju već za prvu utakmcu protiv Sitija, koja će se igrati 9. aprila u Madridu.

Kurtoa i Militao su se vratili. Optimističan sam. Počeli su da treniraju sa timom ove nedelje, iskoristićemo ovu reprezentativnu pauzu kako bismo odigrali prijateljske utakmice sa mladim timom i vratili ih u ritam. Mislim da će biti spremni za meč 31. marta (protiv Atletik Bilbaa). Nećemo rizikovati. Oni rade vrlo dobro za sada, otkrio je Anćeloti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE