Duljaj: Nije važno ko je prvi, stavljena tačka na Napredak

Partizan je poražen od Napretka u prošlom kolu Superlige Srbije i tako prepustio Crvenoj zvezdi lidersku poziciju na tabeli.

Šef struke Parnog valjka Igor Duljaj izneo je očekivanja uoči ovog duela, a na početku konferencije za medije osvrnuo se na poraz od Kruševljana.

– Uvek kada se doživi neuspeh nije prijatno, ali na tu utakmicu je stavljena tačka. Imamo mnogo obaveza u budućnosti, imao sam razgovor sa ekipom i rekao sam im da nemam šta da zamerim. Imali smo mnogo šansi, ali pamti se samo rezultat, počeo je Duljaj.

Crno-bele očekuje teško gostovanje u Lučanima i verovatno loš teren.

– Tradicionalno težak protivnik. Ne znamo kakav je teren, ali ne tražimo alibi. Imaju mnogo iskusnih rezultata koji znaju kako se igraju jaki mečevi. Jako važna utakmica zbog pauze koja predstoji. Želimo na pauzu sa pozitivnim osećanjima.

O prioritetima u klubu.

– Nije važno ko je sada prvi na tabeli već ko će prvi proći kroz cilj. Naš glavni cilj je da Partizan ima igrače koji mogu da donesu profit klubu i da omoguće ekipi nastup u Evropi. Želim iza sebe da ostavim sjajne igrače poput Severine, Goha, Baždara i Nikolića, da ne spominjem ostale. To je izuzetno važno. Ja znam da sam ušao u voz i da ako promašite kolosek, svaka stanica je pogrešna. Ja tačno znam šta želim od Partizana. Da idemo jednim pravcem, a ja znam kojim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE