Iz Radničkog pred Zvezdu: Mi smo već pobednici

Kragujevački Radnički je trenutno u sjajnoj formi, imaju sedam uzastopnih pobeda, a sada dolaze na megdan aktuelnom lideru na tabeli ekipi Crvene zvezde.

Radnički ove sezone oduševljava i dopadljivom igrom koja vraća publiku na stadione, a najveće zasluge za to ima šef struke Feđa Dudić koji se raduje sutrašnjem velikom izazovu.

– Posle serije dobrih utakmica i pobeda, dolazi nam meč sa Zvezdom i možemo reći da se svi radujemo tom susretu. Želimo da se izmerimo gde smo i šta smo u ovom trenutku, da se sa najboljima odmerimo. Za razliku od prethodne utakmice koju smo izgubili sa 4:3, kada smo tridesetak minuta bili zaista ravnopravan protivnik na terenu, sada smo podigli nivo taktičke pripremljenosti i nivo fizičke spreme, tako da sam uveren da ćemo sutra većim delom utakmice moći da pariramo Zvezdi.

– Da joj pretimo, to je suvišno. Znamo s kim igramo. To je ekipa koja je igrala u Ligi šampiona sa Mančester sitijem, Lajpcigom, Jang bojsom, pogotovo na Marakani ih niko nije nadigrao, igrali su jako dobre utakmice, ali imamo pravo na osnovu naše forme i svega što se dešava oko kluba da očekujemo dobru utakmicu, a šta će iz toga izaći, videćemo.

Želim da publika koja dođe da zaista uživa u fudbalu. Nećemo ići da se branimo, probaćemo da ne odstupamo od svog plana igre. Naravno da ćemo biti u nekim trenucima utakmice i u podređenom položaju, jer će se pitati i protivnik. Bićemo spremni i da se branimo u zadnjoj trećini kada to bude trebalo, ali generalno neće biti većih odstupanja od onoga što smo do sada pružali, rekao je Dudić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE