Obradović izneo očekivanja pred FMP: Kreće serija važnih utakmica

Košarkaši Partizana u Evroligi su poraženi od Barselone, a sada ih očekuju obaveze u ABA ligi.

Naime, njih očekuje meč protiv FMP-a, a trener crno-belih Željko Obradović je izneo očekivanja.

Ispred nas je serija važnih i teških utakmica i ona nam, na neki način, ne dozvoljava da se mnogo bavimo stvarima koje su iza nas. Doputovali smo u jutarnjim časovima i danas imamo jedan trening na kom ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo i odigramo najbolje moguće protiv ekipe FMP-a koja u poslednje vreme igra veoma dobro, rekao je Obradović.

Pred duel sa FMP-om govorio je i Danilo Anđušić.

Na žalost ili sreću, ritam utakmica je takav da imamo prostora samo da mislimo o prvom narednom izazovu koji sledi. Čim smo dotakli zemlju u Beogradu, okrenuli smo se meču protiv FMP-a koji će sigruno biti jako motivisan protiv nas. I njima i nama je sutrašnja utakmica veoma važna zbog pozicije na tabeli, tako da će obe ekipe sigurno sutra dati sve od sebe. Oni su promenili tim i stručni štab u odnosu na našu prvu utakmicu, igraju sve bolje u poslednje vreme i sutrašnja utakmica će biti veoma izazovna za nas, kazao je bek Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE