REMI PROTIV ASTON VILE: Vest Hemu poništena dva gola zbog igranja rukom, jedan na samom kraju! (VIDEO)

Zanimljiv susret viđen je danas u 29. kolu Premijer lige, kada je u jedinoj utakmici današnjeg programa Vest Hem dočekao Aston Vilu, u duelu dva tima koji imaju veoma dobre sezone.

Na kraju je utakmica završena razultatom 1-1, ali su Čekićarima čak dva gola poništena zbog igranja rukom, a posle drugog su već počeli da slave pobedu.

Vest Hem je do prednosti stigao u 29. minutu kada je Majk Antonio glavom postigao gol posle centaršuta Soufala sa desnog boka.

U 49. minutu je strelac prvog gola udvostručio prednost, ali se ispostavilo da je loptu u gol smestio rukom.

Vila je konačno, nakon mnogo šansi, izjendačila u 79. minutu, kada je dugu loptu prihvatio Dijabi, a potom odlično video Zaniola koji je utčao u šesnaesterac i poravnao rezultat.

Potom je na samom kraju, u šestom minutu zaustavnog vremena, Vest Hem slavio pobedu, ali ne zadugo, jer je gol ponovo poništen. VAR intervencija je trajala veoma dugo usled gužve pred samom golom.

Aston Vila ostaje na četvrtom mestu tabele sa 56 bodova iz 29 utakmica, dok je Vest Hem sedmi sa 44 boda na isto toliko mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE