TRENER RADNIČKOG NAKON UBEDLJIVOG PORAZA OD ZVEZDE: Na kraju sam Boga molio da se završi utakmica

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog imaju veoma dobru sezonu i nalaze se na mestu koje vodi u evropska takmičenja. Ipak, danas su doživeli ubedljiv poraz na gostovanju Crvenoj zvezdi.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener gostiju Feđa Dudić.

Za neke je prvi put da igraju u ovakvoj atmosferi. Prvi gol smo dali sami sebi, da bi se kasnije stabilizovali, a u tom dođe i drugi gol. Do kraja prvog poluvremena smo imali ravnopravnu utakmicu, gde smo počeli da igramo na posed, da iznosimo loptu i spustimo Zvezdu na svoju polovinu. Na poluvremenu smo se dogovrili da igramo nešto drugo, a onda je usledio 48. minut i kraj utakmice. Imali smo dosta igrača sa žutim kartonima, dosta smo rizikovali, izgubili smo Simovića za sledeću utakmicu. Od 2:0 do kraja utakmice suvišno je govoriti o meču. Zvezda je jako dobar sastav, još sa igračem više… Na kraju sam Boga molio samo da se završi utakmica, iskren je bio trener Kragujevčana.

Ipak, četvrto mesto je i dalje tu.

Bez obzira na poraz mi smo i dalje četvrta ekipa prvenstva. Ne može nam niko oduzeti, ni dodati. Sve što smo napravili, napravili smo mukotrpnim radom, niko nam ništa nije poklonio. Možemo da budemo ponosni. Nismo zadovoljni današnjom utakmicom, nije lepo kad izgubiš sa 5:0 ni protiv Reala, a ni protiv Zvezde. Nastavićemo tamo gde smo stali u nastavku prvenstva, ističe Dudić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE