SPREMA SE SPEKTAKL: Zvezda obradovala sve navijače pred duel sa Zenitom!

Fudbaleri Crvene zvezde reprezentativnu pauzu iskoristiće za prijateljsku utakmicu protiv Zenita, koja će se odigrati na stadionu “Rajko Mitić” u subotu.

Ovo bi mogao da bude pravi spektakl, pošto su iz srpskog kluba saopštili da će ulaz biti slobodan, i treba očekivati pune tribine.

Dva kluba su se sastala i u julu u sklopu priprema za novu sezonu, kada su crveno-beli slavili sa 2-1, a golove su tada postizali Kraso i Ivanić.

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prijateljskom meču protiv Zenita, koji će se odigrati u subotu 23. marta od 19 časova.

Crveno-beli će kao lideri Superlige Srbije dočekati prvoplasiranu ekipu ruskog prvenstva – Zenit. Naš klub i aktuelni šampion Rusije su se poslednji put sastali na “Pari kupu” prethodnog leta u Sankt Peterburgu, te će predstojeći duel biti sjajna prilika da zvezdaši uživaju u meču dva prijateljska naroda i kluba na stadionu “Rajko Mitić”.

Crvena zvezda i Zenit već godinama neguju prijateljske odnose na brojnim poljima, od turnira namenjenih mlađim selekcijama, preko razmena trenera i igrača iz omladinskog pogona, pa sve do prijateljskih duela prvih ekipa.

U znak velike zahvalnosti, zbog sjajne podrške našeg 12. igrača od starta prolećnog dela sezone, klub je doneo odluku da navijače nagradi otvaranjem svih kapija stadiona protiv Zenita, navodi se u saopštenju kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE