VIŠE NEMA DILEME: Piksi ostaje selektor Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije  okupila se danas u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a javnosti se obratio selektor Dragan Stojković Piksi.

Novinari su postavljali pitanje selektoru, a jedno od postavljenih ticalo se i novog ugovora.

-Prošle nedelje smo razgovarali, pregovarali i dogovorili. Ja želim kontinuitet u radu, sve drugo je čista formalnost. Srbija je uvek bila na prvom mestu. Svi razgovori koje sam imao sam ostavio po strani, jer Srbija je prioritet. Drago mi je, jasan se Stojković.

O igračima sa spiska selektor je rekao…

-U ovom prozoru imamo dve jako važne. Radujemo se tome, bolje nego da sada lupamo glavu u nekom baražu. Izbor igrača ovog puta je takak kakav je. Znate da ima dosta igrača koji su se mučili ili se muče sa povredama. Gudelj je počeo juče maltene da igra. Nedeljković je trebalo da bude tu. Niti znam da li gde je, niti igra. Ilić se povredio, Ristić takoće, Grujić i Radonjić imaju nedovoljnu minutažu. Došla su neka novija imena, želim da ih vidim. Potpuno zaslužuju šansu da ih vidimo na delu. Srećan sam što je sa nama Zdjelar koga vi znate, ali ja ne jer nikada nije bio na spisku. Nije bilo potrebe da ih ponovo pozivam, jer treba neke druge opcije da proverim.

Vlahović neće igrati na mečevima sa Rusijom i Kiprom…

-Pozdravio vas je Vlahović, pošto i on ne dolazi. Ima strahovite bolove u leđima. Razgovarali smo i juče i danas. Cele nedelje je bio pod terapijama i lekovima. Nekako su ga spremili da odigra ovu utakmicu. Hteo je da dođe na pregled, ali verujem igračima. Nema potrebe da ga maltretiramo. Bolje da ga bole sada leđa nego u junu, rekao je Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OČEKIVANO: Portugalac ostaje sa Mitrovićem i Sergejem

Al Hilal iz Saudijske Arabije imao je sjajnu sezonu u kojoj su postali prvaci te zemlje. Klub za koji igraju...

POVEZANE OBJAVE