Moneke otkrio da li je imao ponude Partizana i Zvezde

Jedan od najboljih igrača u Evroligi igrač Baskonije Čima Moneke prokomentarisao je glasine da je letos mogao da pređe u Crvenu zvezdu.

Navodno su Moneke i njegov saigrač Markus Hauard letos nuđeni tadašnjem treneru crveno-belih Dušku Ivanoviću, ali ih on nije želeo. Evo šta je o tome rekao Moneke za “Sport klub” .

– Ako je to istina, ta ponuda nikada nije došla do mene. Nikad nisam dobio zvaničnu ponudu od bilo kog drugog tima osim Baskonije. Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača i takođe ću reći ovo. Posle moje sezone u Monaku mnogi ljudi su postavljali pitanje koliko sam dobar. Ja nisam postavljao to pitanje, rekao je Moneke i dodao:

– Pre svega, drago mi je što sam opet u Beogradu. Pošto nisam dobio neku zvaničnu ponudu od bilo kog tima onda ne mogu da kažem da sam bio blizu bilo kog tima. Nisam dobio ponudu od ta dva tima (Partizana i Crvene zvezde, prim. aut.), ikada u životu. Čuo sam za interesovanje, uglavnom od navijača, ali nikada nisam dobio ponudu. 

Duel šampiona ABA lige i Baskonije je večeras od 20 časova i 30 minuta, a direktan prenos možete pratiti na Sport klubu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zasluženo: Kampaco je MVP (VIDEO)

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco je najkorisniji igrač drugih utakmica četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Real Madrid je pobedio Baskoniju sa 101:90...

POVEZANE OBJAVE