Nedović se nada Teodosiću, najavio i Tompkinsa

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Panatinaikos, a pred ovaj meč očekivanja je izneo Nemanja Nedović.

– Panatinaikos, ekipa koja se bori za sam vrh Evrolige. Mi želimo da se vratimo u pobedama, tako da motivacija sigurno ne manjka. Očekuje nas kvalitetan protivnik koji je lepo popunjen na svim pozicijama. Mislim da smo u dobroj zdravstvenoj situaciji, bolje nego pre. Potrudićemo se da sutra zabeležimo pobedu, a zatim je upitan da li će Teo biti na terenu.

– Pa to ne znam. Mislim da će trenirati danas, pa ćemo danas dobiti odgovor. Moje stanje je bolje. Ja sam Teu sad čestitao na rođendanu, sad sam ga video pre treninga. Nema vremena za slavlja. Sutra je utakmica, posle dva dana je nova utakmica.

Čeka se i Trej Tompkins.

– Trej je dobar momak i ima dosta iskustva. On je igrao u Real Madridu sedam godina, tako da uključen je dosta u naš svakodnevni rad. Pokušava da nas savetuje, da nam pomogne na bilo koji način, jer trenutno na terenu ne može, ali sigurno sam da možemo njega uskoro da očekujemo.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SUKOBA SA VLAHOVIĆEM: Aleri dobija otkaz, poznat novi trener Juventusa!

Nakon što je Dušan Vlahović izrevoltiran izmenom napravio scenu na meču protiv Milana, o tome čitajte OVDE, Juventus je...

POVEZANE OBJAVE