Novi poraz crveno-belih: Panatinaikos bolji od Zvezde u Areni!

U okviru 30. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Štark Areni od Panatinaikosa rezultatom 89:76.

Zvezda je dobro otvorila meč, prve poene je postigao Hanga, a nakon toga prve poene iz igre za Zvezdu postigao je Džoel Bolomboj. Pobegao je Lesoru centar Zvezde i imao dovoljno vremena da se nastavi i pogodi.

Pre toga je prve poene za Panatinaikos na isteku drugog minuta postigao Dinos Mitoglu. Panatinaikos je napravio seriju i preokrenuo rezultat od 11:9. Mitoglu je nastavio sa sjajnom igro, a zatim je i Slukas pogodio i brzo se grčki tim odvojio na 20:11.

Panatinaikos je ubacio sedam trojki, a rezultat na kraju prve deonice je bio 29:20.

U drugu deonicu ušla je Zvezda loše, košarkaši Panatinaikosa su imali izuzetno visoke procente šuta i rešavajli su u svoju korist i teške situacije jedan na jedan. Ipak Davidovac je sjajno igrao, održavao je Zvezdu u životu, pa su uspeli domaći da spuste zaostatak na minus sedam. Na poluvremenu je rezultat bio 51:41 u korist gostujućeg tima.

Trojkom Davidovca je Zvezda otvorila drugo poluvremene, zaigrali su bolje crveno-beli odbranu, ali to im se nije puno isplatilo s obzirom na to d su gosti brzo vratili prednost od deset poena razlike. Uvećavali su gosti prednost, a na kraju treće deonice je rezultat bio 70:56.

Održavao je Panatinaikos prednost, uspela je Zvezda da se približi na osam razlike, ali Panatinaikos stgiže do nove trojke i nade crveno-belih su se potpuno ugasile da bilo šta mogu promeniti u ovoj utakmici. rezučtat na kraju meča je bio 89:76.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE