EP BARAŽ: Poljska i Vels raspucani, Dovbik rastužio Bosance! (VIDEO)

Osim duela Gruzije i Luksemburga, večeras su se igrali preostali susreti polufinala plej-ofa baraža za plasman na EP u Nemačkoj.

Vels je bio ubedljiv protiv Finske sa 4:1.

Velšani su poveli već u 3. minutu golom Bruksa. Potom je Neko Vilijams iz slobodnjaka pogodio za 2:0. Finska je do poluvremena prepolovila rezultat. Temu Puki smanjio je na 2:1 u 45-om na dodavnje Pohjanpala.

Poljska sa 5:1 slavila protiv Estonije.

Poljaci su protiv Estonaca poveli u 22. minutu golom Frankovskog. Gosti ostali sa igračem manje. Paskotsi je u 27. minutu dobio žuti karton. Tih 1:0 bio skor prvog dela.

Poljska je u drugom poluvremenu duplirala prednost. Pogodio je Pjotr Zjelinski u 50. minutu. Sa još dva gola, bilo je 4:0. Pjotrovski u 70. i Zalevski četiri minuta kasnije. Na 5:0 je povisio Šimanski, a u sledećem napadu Husar postiže počasni pogodak.

Vels na početku drugog dela poveo 3:1. Bruks je upisao asistenciju za Džonsona u 47. minutu. Danijel Džejms je u finišu postigao četvrti gol za Vels i overio prolaz u finale baraža.

Bosna je vodila, ali je poražena od Ukrajine 2:1.

Selekcija BiH povela je protiv Ukrajine u 57. minutu golom Amara Dedića odnosno autogolom Matvijenka. Radost ekipe Save Miloševića trajala je do 85. minuta kada je poravnao Jaremčuk. Tri minuta kasnije je Ukrajina potpuno preokrenula. Pogotkom napadača Đirone Arcjoma Dovbika. Gol vredan plasmana u finale baraža.

U ostalim susretima, Island je pobedio Izrael sa 4:1 i ide na Ukrajinu. Golman Crvene zvezde Glazer je bio nemoćan. Grčka lako sa Kazahstanom 5:0 i zakazala duel sa Gruzijom. U trećem finalu sastaju se Vels i Poljska.

Poslednje učesnike EP dobićemo nakon odlučujućih duela 26. marta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE