Ko će se pridružiti „Orlovima“? Nastavljaju se kvalifikacije za EURO, ali jedan od putnika možeš biti baš TI!

Evo zašto su fudbal i online klađenje najbolja kombinacija!

EURO 2024 se bliži, ali iako je Srbija odavno obezbedila plasman na evropsku fudbalsku smotru, ostalo je nepoznato još nekolikicina učesnika.

Ove nedelje očekuje nas nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i nekoliko više nego interesantnih utakmica, pa je kladionica Meridian pravi izbor za vas, ukoliko želite da spojite lepo i korisno.

Sigurni smo da ćete uživati u fudbalskom spektaklu, a da sve bude još bolje – pobrinula se najbolja kladionica u regionu. Osim što svim novoregistrovanim igračima donosi sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara, sada stiže i spektakularna promocija koja ti donosi šansu da osvojiš kartu za EURO!

Idemo redom: za početak, registrujte se na OVOM LINKU i verifikujte svoj nalog, jer vas očekuje 4.000 dinara i to potpuno besplatno, nije potrebno da deponujete svoj novac – ovog puta Meridian časti!

Nakon toga, iskoristite NAJVEĆE KVOTE i odigrajte tiket koji vas može odvesti na EURO, ali i doenti spektakularne bonuse. Prati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024 u periodu od 21. do 26. marta, uplati i potroši depozit u iznosu od 2.000 RSD i ostvari najveći broj odigranih tiketa, jer te čeka “brdo” bonusa! I naravno – karta za EURO!

A, šta se to sve može naći na tvom tiketu?

Evo nekih predloga za klađenje:

Grčka – Kazahstan 1.35 10,

Vels – Finska 1.92 4.70,

Poljska – Estonija 1.17 17,

Izrael – Island 2.30 3.30,

Gruzija – Luksemburg 1.85 4.60,

Iskoristi NAJVEĆE KVOTE i pokaži svoje fudbalsko umeće – čekaju te više nego vredne nagrade!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE