Maksimović posle potpisa za PAO: Došao sam da osvajam titule

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović napušta Španiju ovog leta i potpisao je ugovor sa grčkim Panatinaikosom-

On je na predstavljanju istakao da mu je zadovoljstvo što će se preseliti u Atinu.

Naravno da sam razgovarao sam nekoliko ljudi koji igraju ili su igrali u klubu i rekli su mi najbolje. Razgovarao sam sa Filipom Đuričićem i Filipom Mladenovićem i posle tog razgovora mi je bilo jasno da želim da igram ovde i da pomognem timu da osvoji titule i igra u Evropi, istakao je Maksimović.

Upoznat je i sa snagom tima.

Znam dovoljno jer su Srbi Grcima kao bratski narod. Gledao sam mnogo utakmica. Znam da tim godinama nije bio šampion. Za sve timove, a svakako i vrhunske u Evropi, poput Panatinaikosa, važno je da osvajaju titule. Nadam se da ćemo uspeti i, naravno, verujem da Panatinaikos može da osvoji šampionat i u tekućoj sezoni. Za mene je najvažnija stvar u ove tri godine koliko ću biti ovde osvajanje šampionata i učešće u Ligi šampiona sa ovim fantastičnim klubom i ovim fantastičnim navijačima.

Pao ga je osvojio ambicioznim planom.

– Važno je da postoji dobar plan. Sportski direktor i klub uopšte čine sve da se osvoji titula. Za mene je veoma važno što su mi predstavili ne samo plan za sledeću sezonu, već i plan za naredne tri godine, nešto izuzetno važno za svakog fudbalera, zaključio je od leta novi igrač Panatinaikosa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE