NEBO JE GRANICA: OVDE TE ČEKA LET HELIKOPTEROM I TANDEM SKOK IZ AVIONA!

NEBO JE GRANICA: OVDE TE ČEKA LET HELIKOPTEROM I TANDEM SKOK IZ AVIONA!

Meridian ekskluzivno predstavlja promociju PRELETI BEOGRAD! Poleti helikopterom, oprobaj se u skoku iz aviona i osvoji freebetove.

Pred vama je avantura koja ne poznaje limite! Samo nekoliko dana bilo je potrebno od kako je predstavljena igra Super Heli u Meridianu da stekne veliki broj fanova.

U prilog tome govori i promocija PRELETI BEOGRAD koja je pokrenuta nedugo nakon što je igra ugledala svetlost dana. Vaše je samo da se zabavljate uz fantastičnu igru provajdera Expanse Studios i možete osvojiti vredne nagrade.

Ako se nađete na listi najbolja tri učesnika osvajate LET HELIKOPTEROM IZNAD BEOGRADA. Prvoplasirani i drugoplasirani igrači sa sobom mogu povesti i društvo.

Igrače koji se nađu od 4. do 10. mesta na listi ne očekuju ništa manje vredne nagrade. Oni će se oprobati u TANDEM SKOKU IZ AVIONA!

Ali, gotovo svi učesnici ove promocije mogu osvojiti bar neku nagradu. Svakodnevno se dodeljuje 300 FREEBETOVA na igri SUPER HELI, a da biste ih preuzeli potrebno je da pokažete svoju brzinu!

Ne propustite LET DO IDEALNIH NAGRADA, samo u Meridianu!

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJEna vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE