Ovako izgleda tabela Evrolige nakon 30 odigranih kola

Ostalo je je još samo četiri kola do kraja ligaškog dela Evrolige, a najveća bitka je za deseto mesto koje vodi u narednu fazu.

Šampion ABA lige Partizan se posle 30 odigranih kola nalazi baš na tom 10. mestu na tabeli sa skorom 14-16, koliko ima i Valensija. Očekuje se da duel ove dve ekipe u poslednjem kolu takmičenja i to pred navijačima Partizana bude direktan okršaj za poslednju kartu za narednu fazu elitnog takmičenja.

Naš drugi predstavanik Crvena zvezda je sinoćnjim porazom ostala i bez bilo kakvih šansi za narednu rundu, te su crveno-beli na mestu broj 16 sa skorom od 10 pobeda i 20 poraza. Na 17. mestu nalazi se Asvel, koji ima skor 7:23 i na poslednjem je Alba koja je na skoru 5:25.

Real Madrid je ubedljivo prvi, zatim idu Barselona Panatinaikos, Fenerbahče i Olimpijakos. Na sedmom mestu je trenutno Makabi koji ima isti skor kao i Virtus 17;13, dok je Baskonija deveta sa dve pobede više od Partizana. Partizan je 10. i ima skor kao i Valensija 14;16, a skor od 13:17 imaju Olimpija, Efes i Bajern. Na mestu broj 15 je Zalgiris koji ima 12 pobeda i 18 poraza nakon 30 odigranih utakmica.

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRE POLUFINALA SA BORUSIJOM: Potpisan petogodišnji ugovor u Parizu!

Fudbaleri PSŽ-a izvesno će osvojiti titulu u šampionatu Francuske. Očekuje ih i dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Borusije Dortmund. Da se...

POVEZANE OBJAVE