Kirjos privukao pažnju novom objavom u vezi sa Đokovićem

Nik Kirjos je najveći uspeh u karijeri ostvario plasmanom u finale Vimbldona 2022. godine, kada je poražen od Novaka Đokovića, ali ga od tada retko viđamo na terenu , a u poslednje vreme mu se izgleda svideo medijski posao.

Tokom Australijan opena ove godine pisao je autorske tekstove i uzimao izjave sa terena od svojih kolega nakon mečeva, a sada ima i svoj podkast “Good Trouble”.

Upravo je u vezi sa ovim izazvao veliko interesovanje nakon najave da će u utorak biti prikazan razgovor koji je vodio sa Novakom Đokovićem.

Australijski teniser je često privlačio pažnju zbog odnosa sa srpskim igračem. Svojevremeno je bio kritičan prema Novaku, ali se sve promenilo u vreme korone, kada je bio jedan od retkih koji je podržavao srpskog tenisera usled neprijatnosti koje je doživeo u Melburnu, kada je bio deportovan.

Ovaj podkast upravo i ima za cilj da prikaže drugačija gledišta i, kako se najavljuje, one “koji menjaju pravila igre i ne plaše se da zaljuljaju brod”.

Takođe su snimljene emisije i sa Naomi Osakom i Frensisom Tijafoom, kao i legendarnim Majkom Tajsonom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE