“SVAKA KARTA IMA SVOJU CENU I MORA DA SE PLATI”: Partizan podnosi krivične prijave nakon Reala

Košarkaši Partizana nisu uspeli sinoć da savladaju Real Madrid, aktuelnog šampiona i lidera na tabeli, u evroligaškoj utakmici od velikog značaja.

Međutim, pored poraza bilo je problema i u organizaciji utakmice, pošto je bilo više ljudi u hali od zvaničnog broja.

Iz kluba su se oglasili ovim povodom i istakli da će biti podnete krivične prijave.

Dan nakon još jedne spektakularne utakmice koju je KK Partizan Mozzart Bet odigrao u Štark areni i sa koje je još jednom poslata divna slika o uzajamnoj ljubavi navijača i tima, Klub koristi priliku da skrene pažnju na uočene nezakonite radnje i najavi krivične prijave protiv počinilaca. 

Uočene a zatim i potvrđene nezakonite radnje pojedinaca, velika su prepreka u poslovanju KK Partizan Mozzart Bet i čine veliku materijalnu i reputacionu štetu Klubu. 

Zbog toga, KK Partizan Mozzart Bet preuzima sledeći korak: Na osnovu prikupljenih dokaza, Klub će podneti krivične prijave protiv osoba koje su omogućile pojedincima ulazak u halu bez ulaznica, zatim osoba koje se bave proizvodnjom i prodajom falcifikovanih karata, osoba koje se bave nezakonitom preprodajom karata, kao i osoba koje se bave nezakonitom proizvodnjom i stavljanjem u promet robe sa logom i obeležjima KK Partizan. 

Iako je prema pravilima Kluba strogo zabranjeno uvođenje gledalaca bez ulaznica, postoje dokazi da je ovo prekršeno od strane pojedinaca koji su zaposleni u KK Partizan, Štark areni, kao i pripadnika privatnih i javnih organa zaduženih za bezbednost. 

Ovo, kao i druga navedena dela za koja postoje dokazi su kažnjiva prema slovu zakona, a iznad svega predstavljaju nepoštovanje brojnih navijača koji pošteno plaćaju ulaznice.  

Igre, rezultati Kluba, kao i atmosfera u dvorani u kojoj igra KK Partizan Mozzart Bet služe na ponos mnogih. Ipak, postoje i oni koji na tim temeljima nastoje da pribave nezakonitu korist. Klub je odlučan u tome da takvim postupcima stane na put! 

U cilju zaštite Kluba i svih onih koji kupovinom karata podržavaju KK Partizan, striktno se sprovodi akcija “Da se svaka karta plati”!

Samo ove godine, KK Partizan Mozzart Bet je na osnovu prihoda od ulaznica, državi Srbiji platio oko 1,5 miliona evra poreza i ponosan je na činjenicu da ostvareni prihod predstavlja značajan izvor finansiranja Kluba. 

Pravilom da svaka karta ima svoju cenu i mora da se plati, na prvom mestu pokazujemo poštovanje prema akterima na terenu, a na kraju i prema sebi. KK Partizan neće dozvoliti da se taj uspostavljeni sistem uruši, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE