Navija za Partizan, idol mu Teodosić: Kada sam igrao protiv njega, osetio sam se drugačije

Plejmejker Uniksa NenadDimitrijević u poslednje vreme igra u sjajnoj formi.

Posle sjajne partije za reprezentaciju Severne Makedonije protiv Poljske, gde je ubacio 32 poena, najvećim rivalima u VTB igi takođe nije ostao dužan. Lokomotivi je ubacio 23 poena, CSKA 38, Zenitu 32.

Dimitrijević je prošlog leta dovođen u vezu sa Partizanom, za koji je izjavio da od malena navija, ali je ipak ostao u Kazanju.

To je zato što sam reka da sam od kada sam klinac bio fan Partizana. Nije ništa konkretno bilo od pregovora. Samo sam čuo da nisu bili zainteresovani za mene prošlog leta i na tome je ostalo. UNIKS je, sa druge strane, bio baš uporan, mnogo su me hteli. To poverenje je presudilo, rekao je plejmejker u intervjuu za Meridian sport.

Ne krije da mu je idol kao dečaku bio sadašnji plej Crvene zvezde Miloš Teodosić.

I sada kada ga gledaš možeš da uživaš. Imao sam priliku da igram protiv njega na meču Huventud – Virtus. Prvi put sam se osetio drugačije jer igram protiv nekoga. Od kada je dao onu trojku Španiji na Svetskom prvenstvu, uvek sam ga pratio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČUVENI TRENER MAKABIJA: Pini Geršon oštro o Atamanu!

Košarkaši Makabija na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige. Poveli su sa 2:1 protiv Panatinaikosa nakon neizvesne utakmice...

POVEZANE OBJAVE