ODJECI PORAZA: Stojanović jasan, selektor je u Moskvi mogao da vidi ono što ga zanima

Fudbaleri Srbije izgubili su prijateljski meč od Rusije 4:0 u gostima.

Bitno je na tok meča uticao crveni karton Milana Gajića. Nakon što su se malo slegli utisci, oglasio se direktor nacionalnog tima Stevan Stojanović.

Prijateljske utakmice u martu imaju svoju svrhu, koristimo ih za proveru, pre svega da selektor Stojković dobije uvid u formu igrača koji do sada nisu bili često na spisku. I sve provere, prethodna u Rusiji, sada i na Kipru, služe da se dobije uvid u sve. Na stranu to što se desilo u Moskvi, mislim da je sudija prestrogo doneo odluku o isključenju Gajića. Pravila su u redu, ali svi znamo da je utakmica u Moskvi imala posebnu konotaciju, poentu. Poraženi smo, ali mislim da je selektor mogao da vidi ono što ga zanima i donese neke odluke pred drugu proveru koja nas očekuje, sada na Kipru. Bez obzira na poraz u Rusiji, igrači su svesni svega, pružiće maksimum na Kipru, a očekujem naravno isto i na utakmicama koje predstavljaju poslednju glazuru pred prvi meč sa Engleskom na Prvenstvu Evrope, rekao je on.

Srbija i Kipar igraju za dva dana u Larnaki od 18 časova.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petrušev prokomentarisao spornu odluku: Bilo je kontakta…

Srpski košarkaš Filip Petrušev rekao je da je postojao kontakt pri poslednjem napadu Barselone na Džabariju Parkeru. On je meč...

POVEZANE OBJAVE