Orlići bez Evropskog prvenstva, utešni gol postigao sin Dejana Stankovića

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina.

To je jasno nakon što je na kvalifikacionom turniru u Portugalu doživljen i drugi poraz, a ovog puta bolji je bio domaćin sa ubedljivih 4-1.

Na poluvremenu su Portugalci vodili sa 2-0 golovima Vivalda Semeda u 26. i Rodriga Ribeira, igrača Notingem Foresta, u zaustavnom vremenu prvog dela.

Semedo je svojim drugim golom u 59. minutu otklonio gotovo sve dileme, povisivši na 3-0, a kao i kod prvog gola u ulozi asistenta našao se Ribeiro. Manuel Mendonsa pogodio je u 70. minutu za 4-0.

Utešni gol za Srbiju, ako se tako može nazvati, postigao je defanzivac Intera Aleksandar Stanković, inače sin našeg proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića.

Naši su od 86. minuta igrali sa igračem manje zbog crvenog kartona koji je pokazan fudbaleru moskovskog Dinama Milanu Majstoroviću.

Srbija, koju kao selektor predvodi Radovan Krivokapić, prethodno je poražena i od Danske, pa preostali meč sa Grcima neće imati rezultatski značaj jer obe ekipe nemaju niti jedan bod.

PORTUGAL: Fernandes, Konseisao, Alveš, Gomes, Čisumba (79. Čisumba), Vaskonselos, Esugo (83. Luis), Mendonka (83. Đalo), Ribeiro (79. Rego), Semedo (79. Jalo), Lima. Selektor Žose Lima

SRBIJA: Lijeskić, Simić, Serafimović, Vasiljević (46. Aleksić), Đekić (75. Petrović), Mladenović (46. Sremčević), Stanković, Vukićević, Bukinac, Luković (67. Mirčetić), Šljivić (75. Majstorović). Selektor Radovan Krivokapić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE